Hygiena a epidemiologie pro ambulantní praxi - Podstatová, Renata (Jessenius, 2010)
Autorka uvádí možnosti vzniku a šíření infekčních onemocnění v ambulantní praxi a zásady hygienicko-epidemio-logických opatření v ambulancích, včetně stomatologických pracovišť.