Diabetes mellitus a reprodukční funkce : [průvodce pro každodenní praxi] - Piťhová, Pavlína, 1965-; Perušičová, Jindra, 1942-; Zámečník, Libor, 1970- (Maxdorf, 2012)
Publikace připomíná další možné netradiční komplikace diabetu, o kterých se velmi málo hovoří. Jedná se zejména o poruchy reprodukčních funkcí u mužů i u žen.
Keywords: diabetes mellitus; reprodukční zdraví; sexuální dysfunkce; těhotenství; reproductive health; sexual dysfunction; pregnancy; příručky; handbooks, manuals, etc