Diabetes mellitus a reprodukční funkce : [průvodce pro každodenní praxi] - Piťhová, Pavlína, 1965-; Perušičová, Jindra, 1942-; Zámečník, Libor, 1970- (Jessenius, 2012)
Publikace připomíná další možné netradiční komplikace diabetu, o kterých se velmi málo hovoří. Jedná se zejména o poruchy reprodukčních funkcí u mužů i u žen.