Osm teorií náboženství - Pals, Daniel L. (ExOriente, 2015)
Publikace je srovnávací studií vybraných filozofů. Každému je věnováno několik stran, které zahrnují životopis, teoretický výklad, pojmovou analýzu, kritické hodnocení a doporučenou literaturu.
1000 výt.
Keywords: srovnávací studie; comparative studies; 19.-21. století; teorie náboženství -- 19.-21. století; filozofie náboženství -- 19.-21. století; sociologie náboženství -- 19.-21. století; psychologie náboženství -- 19.-21. století; religionistika -- 19.-21. století; theory of religion -- 19th-21st centuries; philosophy of religion -- 19th-21st centuries; sociology of religion -- 19th-21st centuries; religious psychology -- 19th-21st centuries; religious science -- 19th-21st centuries