O hudbě a románu - Kundera, Milan, 1929- (Atlantis, 2014)
Eseje a články z poloviny 90. let, jejichž tématem jsou úvahy i zdánlivě těkající myšlenky, v nichž autor zúročil své bohaté celoživotní propojení s tvorbou významných evropských skladatelů, spisovatelů a myslitelů zejména 19. a 20. století.
Část. přeloženo z francouzštiny?
Keywords: hudba; román; estetika; filozofie umění; music; fiction; aesthetics; philosophy of art; eseje; essays