Estetika v proměnách prožitků : cesty, propasti a pasti estetiky - Vaněk, Jiří, 1946 únor 19.- (ARSCI, 2014)
Estetické prožívání v rozpětí životních souvislostí: teoretické prověření toho, co se s námi děje, když něco prožíváme způsoby, které označujeme za estetické.