Josef Váchal : napsal, vyryl, vytiskl a svázal - Rakušanová, Marie, 1978- (Arbor vitae ; Západočeská galerie ; Památník národního písemnictví, 2014)
Obsáhlá monografie věnovaná jedinečné knižní tvorbě Josefa Váchala. Vyšlo u příležitosti stejnojmenné výstavy v Plzni (2014-15).
"Vydaly ... u příležitosti stejnojmenné výstavy konané v Západočeské galerii v Plzni, ve výstavní síni Masné krámy od 15. října 2014 do 1. ledna 2015"--Tiráž
Keywords: Váchal, Josef, -- 1884-1969; monografie; monographs; 20. století; česká grafika -- 20. století; knižní umění -- Česko; moderní umění -- Česko; česká literatura -- 20. století; Czech prints -- 20th century; art of the book -- Czechia -- 20th century; modern art -- Czechia; Czech literature -- 20th century