Nekalá soutěž v novém občanském zákoníku : komentář - Ondrejová, Dana, 1980- (C.H. Beck, 2014)
Komentář k vybraným ustanovením nového občanského zákoníku regulujících nekalou soutěž.
Keywords: nekalá soutěž -- Česko; občanské právo -- Česko; unfair competition -- Czechia; civil law -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries