Obchodní společnosti a družstva - Pokorná, Jarmila, 1955- (C.H. Beck, 2014)
Výklad právní úpravy obchodních korporací na základě právního stavu k 1. 9. 2014.
Keywords: obchodní společnosti -- Česko; družstva -- Česko; corporations -- Czechia; cooperative societies -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)