Fyzika : 100 objevů, které změnily historii - Jackson, Tom, 1953- (Slovart, 2014)
Sto nejvýznamnějších objevů v oblasti fyziky, které se zapsaly do historie.
Název příl.: Časová osa historie fyziky
Příl. v kapse na přídeští
Keywords: fyzika; vědecký výzkum; dějiny fyziky; physics; scientific research; history of physics; populárně-naučné publikace; popular works