Zvláštnosti zdaňování nemovitých věcí - Skála, Milan, 1951- (Wolters Kluwer, 2015)
Publikace rozebírá daňové následky výstavby, převodů, užívání, oprav a technického zhodnocení pozemků a staveb. Kniha seznamuje se soukromoprávními pojmy a vztahy, daňové zvláštnosti v účetnictví, na daních z příjmů, DPH, dani z nemovitých věcí.