Rodinné právo - Hrušáková, Milana, 1952-; Králíčková, Zdeňka, 1968-; Westphalová, Lenka (C.H. Beck, 2015)
Učebnice se soustředí na výklad různých pojmů a problémů z oblasti rodinného práva.
Keywords: rodinné právo -- Česko; family law -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)