Rodinné právo - Hrušáková, Milana, 1952-; Králíčková, Zdeňka, 1968-; Westphalová, Lenka (Academia iuris (C.H. Beck), 2015)
Učebnice se soustředí na výklad různých pojmů a problémů z oblasti rodinného práva.