|
|
|
|
| LEADER |
00000ctm a22000007a 4500 |
| 001 |
810 |
| 003 |
CZ-ZlUTB |
| 005 |
20240830152112.0 |
| 008 |
041221s2004^ xr ||||| ||||| |||||cze|d |
| 040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|d ZLD002
|
| 080 |
|
|
|a 339.138
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 637.5
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 658.6
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 664.91/.95
|2 v
|
| 100 |
1 |
|
|a Bakajová, Petra
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Analýza obnovení tradičního výrobku firmy Vysočina, a.s. Hodice
|h [rukopis] :
|b bakalářská práce /
|c Petra Bakajová ; [vedoucí bakalářské práce Miloslava Chovancová]
|
| 260 |
|
|
|c 2004
|
| 300 |
|
|
|a 60 l., [2] l. příl. :
|b il.
|
| 650 |
0 |
4 |
|a SWOT
|
| 650 |
0 |
4 |
|a Vysočina (Hodice, Česko)
|
| 650 |
0 |
4 |
|a marketingový mix
|
| 650 |
0 |
7 |
|a marketingový výzkum
|7 ph115230
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a masný průmysl
|7 ph122656
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
4 |
|a postavení na trhu
|
| 650 |
0 |
4 |
|a produkt nový
|
| 650 |
0 |
4 |
|a salámy
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Chovancová, Miloslava,
|d 1952-
|7 mzk2006323037
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Fakulta managementu a ekonomiky.
|b Ústav managementu
|4 dgg
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 D2004BAKAJOVÁP
|7 0
|8 MANUS
|9 1002
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2006-07-29
|l 0
|o D2004/BAKAJOVÁ,P.
|p 420010089191
|r 2019-08-25 00:00:00
|w 2019-08-25
|x 20100831
|y 12
|
| 992 |
|
|
|a DS
|
| 999 |
|
|
|c 810
|d 810
|
| 993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y VSKP
|