Řešení spínaných obvodů grafy - Brtník, Bohumil, 1959- (BEN - technická literatura, 2011)
Popis dvou grafových metod řešení spínavých obvodů.
Keywords: analýza elektrických obvodů; grafy a schémata; electric circuits analysis; charts, diagrams, etc; obvody se spínanými kapacitory -- obvody se spínanými proudy; monografie; monographs