Diagnostika elektrických zařízení - Mentlík, Václav, 1939- (BEN - technická literatura, 2008)
Diagnostika elektrických zařízení, diagnostické signály, specifika diagnostiky transformátorů a točivých elektrických strojů. Klasifikace a zobrazení deteriorace izolací elektrických zařízení.
Keywords: elektrická zařízení; technická diagnostika; electric equipment; technical diagnostics; příručky; handbooks, manuals, etc