Řešíme elektronické obvody, aneb, Kniha o jejich analýze - Biolek, Dalibor, 1959- (BEN - technická literatura, 2004)
Podrobný výčet a charakteristika simulačních programů pro analýzu a simulaci dějů v složitých elektronických obvodech.
Keywords: elektronické obvody; analýza lineárních obvodů; analýza nelineárních obvodů; počítačová simulace; electronic circuits; linear circuits analysis; nonlinear circuits analysis; computer simulation; příručky; handbooks, manuals, etc.