Moderní medicína - Tesla, Nikola, 1856-1943 (Tajemství (Dialog), 2013)
Geniální vynálezce Nikola Tesla (1856-1943) experimentoval naprosto mimořádným způsobem také v oblasti medicínské techniky. Vysokofrekvenční elektřinu využíval například k takzvané elektroterapii.