Zlatá kniha komunikace : jemně doladěné vydání bestselleru No. 6 - Gruber, David, 1955- (Gruber - TDP, 2015)
Autor se ve své příručce snaží poskytnout úplný výčet základních komunikačních znalostí a dovedností.
Keywords: interpersonální komunikace; komunikační dovednosti; interpersonální konflikty; rétorika; asertivita; interpersonal communication; communication skills; interpersonal conflicts; rhetoric; assertiveness; příručky; handbooks, manuals, etc