Emulsifiers in food technology

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Norn, Viggo (Author)
Corporate Author: Wiley Online Library (online služba)
Format: eBook
Language: English
Published: Chichester : Wiley Blackwell, 2015
Edition: Second edition
Subjects:
ISBN: 9781118921265
978-1-118-92125-8
978-1-118-92127-2
978-0-470-67063-7
Physical Description: 1 online zdroj (xvi, 342 stran, 6 nečíslovaných stran příloh) : ilustrace

Cover

Table of contents

LEADER 02901cam a2200613 i 4500
001 80862
003 CZ ZlUTB
005 20200530175110.0
006 m o d
007 cr |n
008 140708s2015 xxkaf fob 001 0 eng
020 |a 9781118921265  |q (online) 
020 |a 978-1-118-92125-8  |q (ePub) 
020 |a 978-1-118-92127-2  |q (ebook) 
020 |z 978-0-470-67063-7  |q (vázáno) 
024 7 |a 10.1002/9781118921265  |2 doi 
035 |a (OCoLC)883305175  |z (OCoLC)899278893 
040 |a DLC  |b cze  |e rda  |c DLC  |d N$T  |d DG1  |d YDXCP  |d OCLCF  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664.022.3  |2 MRF 
080 |a 544.773.3  |2 MRF 
080 |a 544.77  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2:08)  |2 MRF 
100 1 |a Norn, Viggo  |4 aut 
245 1 0 |a Emulsifiers in food technology /  |c Viggo Norn 
250 |a Second edition 
264 1 |a Chichester :  |b Wiley Blackwell,  |c 2015 
300 |a 1 online zdroj (xvi, 342 stran, 6 nečíslovaných stran příloh) :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
505 0 |a Introduction to food emulsifiers and colloidal system -- Lecithins -- Ammonium phosphatides -- Mono- and diglycerides -- Acid esters of mono- and diglycerides -- Di-acetyltartaric esters of monoglycerides (DATEM) and associated emulsifers in bread making -- Sucrose esters -- Polyglycerol esters -- PGPR polyglycerolpolyricinoleate E476 -- Propylene glycol fatty acid esters -- Stearoyl-2-lactylates and oleoyl lactylates -- Sorbitan esters and polysorbates -- Application of emulsifiers in dairy and ice cream products -- Regulation of food emulsifiers in the European Union -- Analysis of emulsifiers 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
533 |a Elektronická verze Wiley online library 
653 |a emulgátory 
650 0 7 |a potravinářská aditiva  |7 ph134988  |2 czenas 
650 0 7 |a emulze  |7 ph344893  |2 czenas 
650 0 7 |a disperzní systémy  |7 ph150522  |2 czenas 
650 0 7 |a koloidní soustavy  |7 ph121722  |2 czenas 
650 0 9 |a food additives  |2 eczenas 
650 0 9 |a emulsions  |2 eczenas 
650 0 9 |a dispersive systems  |2 eczenas 
650 0 9 |a colloids  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
710 2 |a Wiley Online Library (online služba)  |7 ntk20181006840 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9781118921265  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |c EBOOK-TN  |c WILEY 
999 |c 80862  |d 80862