Hry k rozvoji sociálních kompetencí žáků 1. stupně ZŠ - Lisá, Elena (Portál, 2010)
Metodika her pro děti mladšího školního věku rozvíjející emoční kompetence, sociální způsobilosti i emoční a sociální inteligenci. Příručka pro učitele.
Keywords: děti školního věku; osobnostní a sociální výchova; sociální dovednosti; sociálněpsychologické hry; school children; social skills; personal and social education; social psychological games; metodické příručky; pracovní listy; methodological manuals; activity pages