Common mistakes at CAE- and how to avoid them - Powell, Debra (Cambridge University Press, 2005)
Příručka pro zájemce o zkoušky Cambridge ESOL z Cambridge Learner Corpus přináší přehled nejčastěji opakovaných chyb při testech a rady, jak se jich vyvarovat.
Keywords: angličtina; Certificate in Advanced English; jazykové zkoušky; jazykové chyby; English language; language examinations; language errors; učebnice; textbooks