Common mistakes at CAE- and how to avoid them - Powell, Debra (Cambridge books for Cambridge exams, 2005)
Příručka pro zájemce o zkoušky Cambridge ESOL z Cambridge Learner Corpus přináší přehled nejčastěji opakovaných chyb při testech a rady, jak se jich vyvarovat.