Právo obchodních korporací - Černá, Stanislava, 1949-; Štenglová, Ivana, 1942-; Pelikánová, Irena, 1949- (Wolters Kluwer, 2015)
Ucelený výklad práva obchodních korporací vycházející z rekodifikací českého obchodního práva.
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Keywords: obchodní společnosti -- Česko; družstva -- Česko; corporations -- Czechia; cooperative societies -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs