Komplikované účetní případy a jejich daňové dopady - Kout, Petr; Líbal, Tomáš (VOX, 2015)
Účetní a daňové problémy a možnosti jejich řešení na základě právního stavu k 1. 1. 2015.
Keywords: účetnictví -- Česko; hmotný majetek -- Česko; nehmotný majetek -- Česko; daně -- Česko; accounting -- Czechia; tangible property -- Czechia; intangible property -- Czechia; taxation -- Czechia; příručky; handbooks, manuals, etc