Regulace pojišťovnictví v EU - Mesršmíd, Jaroslav (Professional Publishing, 2015)
Kapitoly popisují úpravu pojišťovnictví v Evropské unii.
Keywords: pojišťovnictví -- země Evropské unie; pojišťovnictví -- právní aspekty; insurance -- European Union countries; insurance -- legal aspects; monografie; monographs