Insolvenční zákon : komentář - Hásová, Jiřina (C.H. Beck, 2014)
Komentář k jednotlivým ustanovením insolvenčního zákona.
Keywords: úpadek podniku -- Česko; insolvenční řízení -- Česko; business failures -- Czechia; insolvency proceedings -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries