Hrajeme si s padákem : hry s padákem, stuhami a šátky - Hurdová, Eva (Portál, 2014)
Knížka pro učitele a vychovatele představuje sbírku kolektivních herních aktivit s netradiční, ale oblíbenou pomůckou - tzv. padákem.
Keywords: děti předškolního věku; děti školního věku; hry; preschool children; school children; games; metodické příručky; methodological manuals