Přehled pedagogiky : úvod do studia oboru - Průcha, Jan, 1934- (Portál, 2015)
Příručka o teoretických koncepcích, disciplínách a výzkumných problémech současné pedagogiky.
Keywords: pedagogika; educational science; příručky; handbooks, manuals, etc