Berlín : průvodce s mapou - Charmetant, Jim (CPress, 2013)
Poskytuje kompletní turistický a informační servis k vybraným částem města. Cestovatel v nich najde jak informace a data o historii a památkách, tak i praktické rady včetně mapy veřejné dopravy, seznamu hotelů seřazených podle cen a rejstříku míst.
Přeloženo z francouzštiny?
Název z obálky
Obsahuje rejstřík
Keywords: Berlín (Německo); Berlin (Germany); turistické průvodce; plány měst; tourist guidebooks; city maps