Imunohematológia a transfúzna medicína pre prax - Fábryová, Viera, 1951- (Grada, 2012)
Monografie seznamuje s problematikou transfúzí, se současným stavem dárcovství krve, jeho zpracování a použití v hemoterapii. Sleduje stav a denní praxi ve Slovenské republice.