Ortodoncie - Kamínek, Milan, 1938- (Galén, 2014)
Autorský kolektiv odborníků a pedagogů několika lékařských fakult České i Slovenské republiky připravil novou základní učebnici ortodoncie, specializovaného lékařského oboru, který se zabývá diagnostikou, terapií a prevencí odchylných poloh zubů, vztahů zubních oblouků a čelistí. Učebnice také popisuje vývoj a růst čelistí, kostí lebky, vývoj okluze, anomálie v tomto vývoji a způsob jejich léčby. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: ortodoncie; diagnostika (lékařství); terapie; orthodoncy; medical diagnostics; therapy; kolektivní monografie; collective monographs