Provozování letecké dopravy a logistika - Bína, Ladislav, 1936-2014; Bínová, Helena; Ploch, Jindřich, 1956-; Žihla, Zdeněk (Akademické nakladatelství CERM, 2014)
Je určena profesionálním pracovníkům v civilním letectví a studentům vysokých škol, kteří se zabývají studijními obory služby letecké dopravy, logistickými systémy v dopravě a ekonomikou řízení v dopravě a spojích. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: letecká doprava; dopravní logistika; air transportation; transportation logistics; kolektivní monografie; učebnice vysokých škol; collective monographs; textbooks (higher)