Základy přírodních věd - Laně, Pavel (Univerzita Jana Amose Komenského, 2015)
Studijní text obsahující pojmy z přírodních věd, zabývá se fyziologií rostlin, živočichů a člověka. Publikace zahrnuje také základy ekologie. Učivo jednotlivých kapitol prověřují kontrolní otázky a úkoly.
Keywords: biologie; biologie člověka; biology; human biology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)