Pracovní výchova s didaktikou - Honzíková, Jarmila, 1958- (Univerzita Jana Amose Komenského, 2015)
Učebnice může sloužit jako materiál při výuce odborných předmětů z didaktického i technického hlediska, především při praktické výchově na základních, či speciálních školách.