Aktuální problémy vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v organizacích - Barták, Jan, 1938- (Univerzita Jana Amose Komenského Praha, 2015)
Jednotlivé kapitoly se soustředí na zvláštnosti výchovy a vzdělávání zaměstnanců, hlavní principy uplatňované v profesním vzdělávání zaměstnanců, přehled různých forem vzdělávání zaměstnanců, základní metody rozvoje a vzdělávání zaměstnanců nebo na problematiku talent managementu. Text ocení nejen studenti, ale i lektoři, mentoři nebo personální pracovníci.
Keywords: vzdělávání zaměstnanců; profesní rozvoj; employee training and education; professional development; monografie; monographs