Staňte se hvězdou mezi prodejci : 21 způsobů, jak vždy prodávat více, rychleji a snáz než ostatní - Tracy, Brian, 1944- (Synergie, 2014)
Rady a podněty, jak dosáhnout úspěchů v oblasti prodeje. Příručka.
Keywords: prodej; psychologie prodeje; obchodní úspěch; selling; psychology of selling; commercial success; příručky; handbooks, manuals, etc