Staňte se hvězdou mezi prodejci : 21 způsobů, jak vždy prodávat více, rychleji a snáz než ostatní - Tracy, Brian, 1944- (Profesionál (Synergie), 2014)
Rady a podněty, jak dosáhnout úspěchů v oblasti prodeje. Příručka.