Mimokloubní revmatismy - Kačinetzová, Alena, 1965- (Triton, 2012)
Mimokloubní revmatismy postihující měkké tkáně pohybové soustavy, popis lokálních onemocnění horní i dolní končetiny, léčba.
Keywords: revmatické nemoci; nemoci pohybového ústrojí; nemoci svalů; šlachy; vazy; rheumatic diseases; musculoskeletal diseases; muscular diseases; tendons; ligaments; příručky; handbooks, manuals, etc