Gravitace : jak nejslabší síla ve vesmíru formovala naše životy - Clegg, Brian, 1955- (Academia, 2015)
Vesmír se řídí souborem fyzikálních zákonů, z nichž nejznámější, ale také nejzáhadnější je gravitace.
Keywords: gravitace; astrofyzika; gravity; astrophysics; populárně-naučné publikace; popular works