Zásady vrcholového vedení : získejte praxi, kterou jsem se učil celý život - Maxwell, John C., 1947- (Pragma, 2014)
Rady a zkušenosti z oblasti praktického leadershipu od mezinárodně uznávaného experta na vedení lidí.
Přeloženo z angličtiny?
Keywords: management; řídící práce; vůdcovství; psychologie řízení; leadership; psychology of management; populárně-naučné publikace; popular works