Zásady vrcholového vedení : získejte praxi, kterou jsem se učil celý život - Maxwell, John C., 1947- (Pragma, 2014)
Rady a zkušenosti z oblasti praktického leadershipu od mezinárodně uznávaného experta na vedení lidí.