25 let české demokracie očima veřejnosti - Kunštát, Daniel (Academia : Sociologický ústav AV ČR, 2014)
Práce sleduje postoj domácího veřejného mínění ve vztazích k českému politickému systému, naší vnitřní i zahraniční politice během let 1989-2014.
Keywords: monografie; monographs; 1989-2014; od 1989; veřejné mínění -- Česko -- od 1989; společenská transformace -- Česko -- od 1989; demokratizace -- Česko -- od 1989; politický systém -- Česko -- od 1989; politická kultura -- Česko -- od 1989; výzkum veřejného mínění -- Česko; public opinion -- Czechia -- 1989-; social transformation -- Czechia -- 1989-; democratization -- Czechia -- 1989-; political system -- Czechia -- 1989-; political culture -- Czechia -- 1989-; public opinion polls -- Czechia; Česko -- společnost a politika -- od 1989; Czechia -- society and politics -- 1989-