Klinická adiktologie - Kalina, Kamil, 1945- (Grada Publishing, 2015)
Publikace představuje adiktologii - multidisciplinární vědní obor, který se zaměřuje na prevenci, léčbu a výzkum užívání návykových látek a jiných forem závislostního chování - v širších souvislostech. Je určena studentům i odborníkům.
Částečně tištěno napříč
Keywords: adiktologie; drogová závislost; protidrogová terapie; drogová prevence; adictology; drug dependence; drug dependence therapy; drug abuse prevention; kolektivní monografie; collective monographs