Interní propedeutika - Táborský, Miloš, 1962- (Mladá fronta, 2014)
Komplexně zpracovaná učebnice vnitřního lékařství usnadní pochopení interní propedeutiky a umožní proniknout do základních vyšetřovacích postupů a technik.
Keywords: interní propedeutika; lékařská vyšetření; internal propedeutics; medical examinations; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)