Kardiologie pro interní praxi - Táborský, Miloš, 1962- (Mladá fronta - Medical Services, 2014)
Kolektivní monografie nabízí aktuální přehled v diagnostice a léčbě kardiovaskulárních onemocnění. Mezioborová témata spojující vnitřní lékařství a kardiologii.
Keywords: kardiologie; cardiology; kolektivní monografie; collective monographs