Doporučená ultrazvuková vyšetření v těhotenství - Ľubušký, Marek, 1970- (Mladá fronta, 2014)
Kniha je svým obsahem primárně určena pro lékaře pečující o těhotné ženy a pro porodní asistentky, může však poskytnout zajímavé informace i zvídavým těhotným ženám. Nakladatelská anotace.
Popsáno podle dotisku, rok původního vyd. neuveden
Pod názvem: GynUltrazvuk.cz
Keywords: těhotenství; ultrasonografie; pregnancy; ultrasonography; kolektivní monografie; collective monographs