Základy klinické genetiky pro pediatrickou praxi - Škvor, Jaroslav, 1955-; Průhová, Štěpánka, 1974- (Mladá fronta - Medical Services, 2014)
Publikace se snaží připomenout význam "genetického myšlení" v denní praxi každého dětského lékaře. Může pomoci v pohledu na mnoho běžných stavů a situací, se kterými se praktický lékař setkává.
Keywords: lékařská genetika; prediktivní genetika; pediatrie; medical genetics; predictive genetics; pediatrics; příručky; handbooks, manuals, etc