Onkofertilita - nová oblast reprodukční medicíny - Huser, Martin, 1975- (Mladá fronta, 2014)
Publikace zaměřená na metody reprodukční ochrany u pacientů s onkologickým onemocněním.
Keywords: reprodukční medicína; onkologičtí pacienti; plodnost; těhotenství; reproductive medicine; oncologic patients; fertility; pregnancy; onkofertilita; monografie; monographs