Čínské tradiční vědění z pohledu Západu : reflexe čínské tradiční vědy a vědeckého myšlení v dílech některých britských a amerických vědců - Bílková, Jitka, 1965- (Západočeská univerzita v Plzni, 2014)
Publikace se zabývá několika aspekty čínské tradiční vědy, zahrnující myšlenkové a společensko-historické prostředí.